سبد خرید 0

وبلاگ

روش DB-First در Entity framework core

اگر با Entity framework  بر پایه ی dot net framework تجربه کار کردن داشته باشید، قطعا با روش های مختلفی که برنامه خود را به دیتابیس متصل میکردید آشنا هستید.

یکی از روش های مورد استفاده، روش Db- first بود که db خلاصه شده ی database هست.

روش Db-first :

در این روش ، دیتابیس از قبل موجود است و داخل پروژه از همان دیتابیس آماده استفاده میکنیم.

در Entity framework core، روش Db-first همچنان وجود دارد، منتها دیگر مثل Entity framework به صورت wizard نیست، در اینجا باید با استفاده از command این کار را انجام دهیم.

فرض کنید دریتابیس داریم از قبل آماده داریم به اسم FreeTime، حال قصد داریم در یک پروژه بر مبنای NET Core. از این دیتابیس استفاده کنیم.

entity farmework core

دستوری که برای این کار می بایست مورد استفاده قرار گیرد، دستور زیر می باشد:

این دستور یک سری پارامتر قبول میکند که ساختار کلی این دستور به همراه تمامی پارامتر های مورد نیاز به صورت زیر می باشد(نیازی به تمامی پارامترها نداریم)

 

برای استفاده از دستور فوق، نیاز داریم تا پارامترهای ضروری را به آن بدهیم تا دیتابیس مربوطه در کد در دسترس قرار گیرد، برای این کار از دستور زیر استفاده میکنیم

در دستور فوق ، سه پارمتر استفاده شده است:

پارمتر اول:

پارامتر اول شامل connection string می باشد. آدرس connection string اشاره به جایی دارد که دیتابیس ما در آنجا قرار داد و می خواهیم از آن استفاده کنیم، در این مثال دیتابیس بر روی کامپیوتر خودم قرار دارد و به صورت لوکال می باشد.

پارامتر دوم :

پارامتر دوم نشان دهنده Providerی هست که میخواهیم از آن استفاده کنیم، که در اینجا Microsoft.EntityFrameworkCore.SqlServer می باشد.

پارامتر سوم :

پارمتر آخر آدرس مسیری است که میخواهیم، فایل های تولید شده در آنجا قرار گیرد. فایل ها شامل کلاس های معادل جداول دیتابیس و همچنین کلاس Context می باشد.

بعد از اجرای دستور فوق در Manage Package Console ، اگر connection string درست وارد شده باشد، خروجی شبیه به عکس زیر را دریافت خواهید کرد :

ef-core-db-frist

 

همانطور که ملاحظه می کنید، تمامی جداول تبدیل به کلاس شده اند و همچنین فایل context هم موجود می باشد.

 

اگر نیاز به تغییر داشتیم چکار کنیم ؟

اگر به هر دلیلی نیاز به اعمال تغییراتی بر روی دیتابیس داشتید، می توانید تغییرات را بر روی کلاس های اعمال کنید و سپس با استفاده از دستوران Migration اقدام به بروز رسانی دیتابیس نمایید.

 

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

keyboard_arrow_up